Munddiarrea

En blog der bare ikke kan tie stille

Hello world!

Min blog er endelig født! Den har også været voldsomt lang tid undervejs. Jeg kan være ret ubeslutsom, så det har taget mig en god portion tid at finde et navn. Men det lykkedes – og hurra for det!

Måske undrer du dig over navnet? Jeg ved det godt: Ting hvor diarre indgår er mildest talt sjældent sexede. Men hvorfor så vælge det? Jeg besluttede, at jeg ville prøve at finde et navn, som omfavnede så meget af mig som muligt. Så hvorfor det lige blev munddiarrea er der altså flere grunde til.

For det første har min kære morfar, som jeg mistede fornyligt,  altid fortalt mig, at jeg led af galoperende munddiarre. Og det gør jeg nok også – spørg hvem som helst: min familie, mine venner, mine elever. At have munddiarre er egentlig en tilstand som ligner en omgang vaskeægte Roskildesyge ret godt. For enten flyder ordene fra min mund som en  konstant og hurtig strøm af ord, eller også kommer ordene af og til væltende fuldstændig uforudset udover mine læber, inden jeg rigtig når at indse, hvad der sker. Oftest en smule ubelejligt. Måske du kender det?

Derudover ville jeg gerne have at navnet rummede et element af oldgræsk – fordi der er nu engang den jeg er. Og eftersom ordet diarre kommer fra det græske διαρροή (diarroæ) og betyder noget som flyder igennem – jamen, så var den jo hjemme. Så lærte du også lidt oldgræsk i dag, kære læser!

Hvorfor det lige blev munddiarrea med et a til sidste, har jeg min dejlige og kreative veninde at takke for. Hun syntes, at jeg skulle gøre munddiarre.dk lidt mere feminint og personligt – og give det et twist. Jeg var enig – og efterhånden lyder munddiarrea i mine øre efterhånden lidt som et reelt navn.

Så kære læser – her har du mine tre grunde til mit blognavn.

Jeg tror aldrig, det bliver et sexet eller tjekket navn – det bliver min blog nok heller ikke. Men forhåbentlig bliver den sjov og fuld af liv og personlighed. Det er i hvert fald mit håb.

Over and out

– Julie

1 Kommentar

  1. Du er så sej! Glæder mig til at følge med <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

© 2020 Munddiarrea

Tema af Anders NorenOp ↑