Munddiarrea

En blog der bare ikke kan tie stille

Netværk og nemlig.com – Dagbog fra karantæneland #2

Nå, så blev hele Danmark lukket ned! Det giver selvfølgelig en masse udfordringer og er jo virkelig vildt. Nu skal vi til at lave masser af virtuel undervisning – det bliver spændende. Og på et patetisk personligt plan bliver det lidt hyggeligt, at folk nu har tid til at skypedate med mig i dagstimerne.

Men det også lidt skørt at folk allerede er i gang med at gå i panik i supermarkederne. Det er samtidig ligeligt skørt at den anden halvdel er i gang med at dømme den første halvdel på diverse sociale medier. Der er i den grad et yndigt land.

Personligt er jeg vild med ”Jeg gik ned efter en liter mælk, den kan jeg ikke få, se alle dem der hamstrer”-videoerne. Slap nu af, dame! Du var selv på vej efter toiletpapir m.m., de andre fik samme ide og var bare hurtigere og nu er du forarget over køen. LOL!

Nå, men eftersom jeg er spærret inde, kan jeg ikke hamstre. Og jeg kan heller ikke hænge folk ud med videoer. Derfor har jeg besluttet at hjælpe og vise samfundssind på anden måde (udover det at jeg selvfølgelig holder min kontaminerede krop indenfor).

Det bekymrer mig nemlig (pun intended) ret meget at meget at Danmark pludselig reagerer som om alle er i karantæne og ikke kan handle i flere uger. Vi er faktisk en hel del, som er reelt er spærret inde. Og som er ret afhængige at få bragt varer ud.

Derfor må jeg indrømme, at jeg blev pænt trist på alles vegne, da jeg vågnede og så, at jeg først kan få varer fra onlinesupermarkeder ca. halvanden uge efter familiens karantæne er forbi.

Derfor bliver vi nok nødt til at ulejlige netværket nu her. Men vi er heldige, for hold nu op, hvor er det nogle dejlige mennesker, der findes i vores netværk – både venner og kolleger: I fatter ikke, hvor vanvittig rørt, man bliver, når folk tilbyder deres hjælp.

Vi har fået tilbud om at handle, komme forbi med spil, m.m. fra flere forskellige mennesker, og hvert eneste tilbud har simpelthen overrasket os, gjort os så glade og vi føler os meget taknemmelige!

Vi har heldigvis været ok til at planlægge, så vi mangler ikke noget helt akut. Thank God! Så vi rider lige bølgen af, mens folk falder til i situationen.

Nå, men nok om min personlige situation – det var jo det der samfundssind jeg kom fra.

Jeg vil gerne hjælpe alle, der stadig er lidt i tvivl, om hvor de står. Jeg har derfor lavet et flowchart – så folk kan finde ud af, om der er grund til at panikke, shoppe online, hamstre m.m.

Et lille NB! Jeg har ikke skrevet det på chartet – men jeg synes, at man skal lade være med at filme hinanden i supermarkederne. Også selv om man er forarget. Det er ulovligt, klæder dig ikke og får dig kun til at se dårligere ud.

Det ville være dejligt, hvis vi hjemme fra stuen kunne læse, at alle var søde og gode ved hinanden! Ellers giver jeg jer allesammen stokkeprygl og vasker jeres underbukser med chili, når jeg kommer ud af min karantæne. ALLE! For jeg ved jo ikke, hvem der var gode. Så nu er det et kollektivt ansvar at ingen får tæsk. Hører I mig?

Jeg lover at mine næste indlæg bliver mindre spydige – jeg har masser på bedding: lige fra kongehuset, om at dele termometer med sin kæreste og virtuel undervisning!

Kh Julie

1 Kommentar

  1. Tak.
    1) Hvis dit næste indlæg ikke er spydigt gider jeg ikke læse det.
    2) Hvis du sidder på potten og mangler toiletpapir så sig til .. send PB haha (nej jeg har ikke hamstret. )
    3) Vi andre går til eksamen – digitalt med hele familien dom larmer rundt omkring

    Kh Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

© 2023 Munddiarrea

Tema af Anders NorenOp ↑